Schrijf je nu in!

Hoe deel je kennis uit onderzoek in de kunsten? Niet alleen na afloop, maar ook als je er nog midden inzit. Hoe doe je dat in taal, in beeld, in beweging? Spreek je met één stem of met meerdere stemmen? Of laat je juist het lichaam spreken?

Op dinsdag 29 november organiseert Kunst Onderzoek de tweede editie van DIS_SEMINAR. Een symposium waarin we met elkaar werken aan alternatieve vormen van disseminatie. Een inspirerende dag gevuld met presentaties, workshops, een wandeling en het gezamenlijk toewerken naar een manifest.

Wil jij meedoen met interactieve sessies met prikkelende titels zoals Writing Sensitives, Performing Working, The very specific guide to Anywhere, of Polyphonic Dissemination? Schrijf je dan nu in en dan zien wij je de 29e bij het Fort de Batterijen in Nieuwegein.

Bekijk hier het volledige programma.

DIS_SEMINAR is een gratis research community event van het platform voor lectoren, onderzoekers (PhD/PD, postdoc, docent-onderzoeker), nieuwsgierige (MA)studenten, beleidsmedewerkers en ondersteuners van onderzoek.

Registreren kan hier. Registreer je voor dinsdag 22 november.