De training op deze middag is speciaal voor de research community van de kunstlectoraten.

Ben je geïnteresseerd in onderzoeksintegriteit binnen je werk als docent-onderzoeker, lector, beleidsmedewerker of docent die afstudeerprojecten begeleidt? Ben jij de collega die eventueel trainingen wil geven voor je collega’s over onderzoeksdilemma’s?

voor wie is de training bedoeld?

In samenwerking met collega’s van hogescholen en de Vereniging voor Hogescholen heeft het Netherlands Research Integrity Network (NRIN) materiaal ontwikkeld voor docenten die aan hogescholen lesgeven over integriteitskwesties binnen onderzoek, en dit tevens als docent-onderzoeker in de kring van een lectoraat of kenniscentrum met elkaar kunnen gebruiken.

 

welk materiaal?

De ontwikkelaars/trainers hebben integriteitskwesties verzameld en oefeningen en items gemaakt die passen in de cyclus van onderzoek.

 

Drie thema’s staan centraal: 

1. Belangenconflicten in samenwerking met derden

2. Het gebruik van data (en datamanagement) in onderzoek

3. Open science en Onderzoeksintegriteit

 

aanmelden en voorwaarden

kunst onderzoek biedt deze training aan als platform activiteit. Hierdoor zijn er voor de deelnemers geen kosten aan verbonden. Dit maakt het natuurlijk niet vrijblijvend. Er is een beperkte capaciteit van max. 12 deelnemers. Wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar:  kunstenonderzoek@gmail.com met: naam, functie en hogeschool.

De training is ontwikkeld in het Nederlands, maar kan ook in het Engels worden gegeven. Je kunt aangeven of je een voorkeur hebt, of dat het niet uitmaakt. Wacht niet te lang. Je aanmelding is pas definitief na bevestiging (ivm de beperkte capaciteit).

Social Impact Factory, Utrecht

Training Verantwoord Onderzoek Hogescholen (door NRIN)

31.03.2023 • 13h00—16h00